Чаплинський район, Асканія-Нова.UA

УВАГА! ШАНОВНІ АБОНЕНТИ

 Шановні абоненти!

Статтями 64, 67-68, 160, 162 Житлового кодексу України, статтями 360, 815, 816 Цивільного кодексу України, статтею 7 частина 2 пункт 5 Закону України „Про житлово-комунальні послуги” на Вас покладено  обов’язок  сплачувати  кошти  за  спожиті комунальні послуги. Нагадуємо вам про те, що несвоєчасна, часткова або повна несплата  за комунальні послуги перед КП "Асканія”  призводить до погіршення якості надання послуг з водопостачання.
Повідомляємо Вас про те, що надання комунальних послуг проводиться виключно за Ваші кошти, які Ви не сплачуєте. При наявні ситуації  КП "Асканія” не має можливості надавати Вам якісні комунальні послуги.
Ця заборгованість об'єктивно існує і не може бути списана, оскільки послуги фактично вами були спожиті (ви користувались водопроводом).
Не менш важливою, підставою для отримання боргу в повному обсязі є те, що комунальне підприємство зі свого боку має заборгованість перед постачальниками комунальних послуг (ТОВ «Херсонська обласна ЕК»), а ті, в свою чергу, мають заборгованість перед Державою в особі постачальників енергоресурсів (електроенергія).
 
Бережіть своє майно!
Сплатіть заборгованість і Ви отримаєте 
гідні умови надання комунальних послуг!